Toolkit Alcoholvrij Alcoholvrij uitgaan

Mark Jedrejewski winnaar Happy Drinks The battle

Maandag 6 maart 2017 vond de eerste editie van Happy Drinks The battle plaats in Hotel Vianen. Na de voorronde en een super spannende finale werd Mark Jędrzejewski, bartender van De Smaakambassade, uitgeroepen tot Happy Drinks Mastershaker 2017.
 
Met zijn alcoholvrije versie van Gin-tonic, The Madonna (like a virGIN), blies Mark de jury omver. “Een zeer terechte winnaar” aldus juryvoorzitter Pierre Wind. “Het verhaal achter de Happy Drink, de skills en de presentatie, het klopte allemaal. Maar de smaak heeft ons echt overtuigd. De zelfgemaakte botanische siroop van Mark in combinatie met een fruitpuree van Bergamot, rozenwater, een vleugje Earl Grey thee en een echt mooie tonic maken de Madonna onweerstaanbaar lekker, echt kikkûh.” De winnaar ontving de gouden shaker en een prijs ter waarde van 500 euro.

Lees verder

Happy Drinks Piaggio

Dazzling Cocktails heeft een oude vintage Piaggio omgebouwd tot een unieke mobiele Happy Drinks-bar. De Happy Drinks Piaggio is goed in te zetten op evenementen en festivals. Bent u ook geïnteresseerd om de Piaggio in te zetten? Neem dan contact op met Dazzling Cocktails. Bel (0345 57 07 12) of mail naar info@dazzlingcocktails.nl voor meer informatie. 

 

NIX 18 en evenementen

Plant u een evenement en wilt u NIX18 gebruiken? Met deze tips en tricks doet u inspiratie op en praktische ideeën voor uw feest of evenement!

Zie ook http://nix18.nl/materialen

Kijk op de eventplanner van NIX18.nl

Inspiratiesheet Happy Drinks en NIX18

Laat u inspireren door de initiatieven en ervaringen van anderen. Ga ook experimenteren met alcoholvrij.

Download inspiratiesheet