Toolkit Spots Feiten en Cijfers

2018 Radio-spot NIX18

Radiospot NIX18 die in 2018 op de radio te horen is. Het doel van de campagne is om de sociale norm te versterken en ouders te ondersteunen bij de afspraak 'NIX is de afspaak, hoe je 'm ook maakt'.

Download de radiospot (.mp3)

2018 TV-spot NIX18

TV-spot NIX18 die in 2018 op de televisie te zien is. Doel van de campagne is om de sociale norm te versterken en ouders te ondersteunen bij de afspraak 'NIX is de afspaak, hoe je 'm ook maakt'.

Naar TV-spot

Animatie Alcohol en Jongeren (Jellinek)

Jellinek heeft een korte animatie over alcohol ontwikkeld voor jongeren. Met als doel om jongeren te informeren over de risico’s van alcohol. Jellinek wil jongeren stimuleren een weloverwogen beslissing te nemen en niet te drinken onder de achttien.

Bekijk de film op YouTube

Spot NIX18 - 'Overhoren'

"Hoe je hem ook maakt, NIX is de afspraak” – is gericht op ouders met kinderen onder de 18. De afspraak van NIX kan op vele ludieke manieren gemaakt worden. In deze spot is 'Overhoren' het thema

Bekijk de film op YouTube

Spot NIX18 - 'Gamen'

"Hoe je hem ook maakt, NIX is de afspraak” – is gericht op ouders met kinderen onder de 18. De afspraak van NIX kan op vele ludieke manieren gemaakt worden. In deze spot is 'Gamen' het thema

Bekijk de film op YouTube

Spot NIX18 - 'Wifi'

"Hoe je hem ook maakt, NIX is de afspraak” – is gericht op ouders met kinderen onder de 18. De afspraak van NIX kan op vele ludieke manieren gemaakt worden. In deze spot is 'Wifi' het thema.

Bekijk de film op YouTube